HomeVoor LedenEvenementenHartslag Nu

Herhalingslessen

Deze lessen volgt u wanneer u lid bent geworden van onze vereniging, hetzij na het volgen van een beginnerscursus, hetzij na overstap vanuit een andere vereniging. Door het volgen van de herhalingslessen en het correct uitvoeren van geleerde handelingen, houdt u uw diploma geldig. De instructeur is te allen tijde degene die de beslissing neemt of u voldoende aanwezig bent geweest en heeft laten zien dat u weet hoe u zou moeten handelen bij een inzet (tijdens een evenement, of ‘gewoon’ op straat).

*NB: Bij niet-correct handelen zal de instructeur u dit dezelfde lesavond laten weten in het bijzijn van een bestuurslid. U krijgt dan op een gezamenlijk te bepalen tijdstip de kans, eerder genoemde vaardigheden nogmaals correct te laten zien, zodat dit alsnog afgetekend kan worden voor diploma-verlenging.

De leslocatie is de kantine van Midlandia (Tolhuislaan 3i, ingang bij het korfbalveld), in Bunnik. Er is voldoende parkeergelegenheid. Alle lessen duren van 20:00 tot ongeveer 22:00 uur op donderdag- en dinsdagavonden. Deze herhalingslessen worden gegeven door een gediplomeerd instructeur en ondersteund door een ervaren lotusslachtoffer.

Op zaterdag bieden wij ook herhalingslessen. Deze worden eveneens gegeven door een Instructeur Eerste Hulp. Data hiervoor worden in overleg met deelnemende cursisten en instructeur vastgesteld. Zaterdaglessen zijn van +/- 09:00-15:30 uur. U dient 2x per seizoen aanwezig te zijn bij een cursusdag. Verder gelden de voorwaarden van diplomaverlenging zoals hierboven bij *NB genoemd. (Vol is bij deze lessen vol. Aan de zaterdaglessen zijn extra kosten verbonden).

Lidmaatschapskosten bedragen € 30,- per lid per kalenderjaar voor de vereniging. Om het jaar komen hier verlengingskosten voor het verlengen van uw diploma bij het Oranje Kruis bij. Deze fluctueren en worden 1 op 1 doorberekend aan de leden. Aan deelname van de zaterdaglessen zijn extra kosten verbonden. Meer informatie hieromtrent is op te vragen bij de penningmeester.